Groepsaccommodatie Hoeve de Binnenplaets

Groepsaccommodatie groepen

De groepsaccommodatie van Hoeve de Binnenplaets biedt plaats aan groepen van 16 personen. De accommodatie is uitermate geschikt voor families, vriendengroepen, wandelaars, fietsers. Indien uw gezelschap uit meer personen bestaat, is er eventueel de mogelijkheid om er appartementen bij te huren (tot 24 personen).

Op de begane grond is een grote ruimte van 120 m² voorzien van zithoek, eettafels, bar, poolbiljart, TV, beamer, geluidsinstallatie, volledig ingerichte keuken en toiletruimtes voor dames en heren.

Op de 1e verdieping bevinden zich de 5 slaapkamers (1 slaapkamer met 4 stapelbedden en 4 slaapkamers voor 2 personen). Elke sanitaire ruimte heeft 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels.

Catering zoals ontbijt, lunch en BBQ kunnen wij voor u verzorgen. Op het terrein van Hoeve de Binnenplaets is een speeltuin en voetbalveld aanwezig.

Op de gezamenlijke binnenplaats (20m x 20m) bevinden zich diverse zitjes. Daarnaast is een verblijfsruimte onder een halfopen kapschuur waar u kunt barbecueën.