Eetgelegenheden

Café restaurant “aan de Meule”

De moderne met olijfbomen ingerichte serre is een zeer sfeervolle ruimte en uitermate geschikt voor een heerlijk diner of voor partijen tot circa 200 personen.

Bezoek de website van: Café restaurant “aan de Meule”

Eetcafé en partycentrum “Mareveld”

Eetcafé Mareveld is gelegen aan de rand van het landelijke Schimmert en beschikt over een eigen kwaliteitskeuken, buitenterras met aangrenzende speeltuin en voldoende parkeerruimte.

Bezoek de website van: Eetcafé en partycentrum “Mareveld”

Catering

Maurice Kikken Catering

Maurice Kikken Catering

Culinaire verwennerij. Dat is waar Maurice Kikken Catering voor staat. Bij voorkeur volledig op maat, passend bij de gelegenheid. Van een voortreffelijk meergangendiner voor een intiem familiefeest, stijlvolle amuses voor een receptie, tot uitgebreide buffetten voor bruiloften of bedrijfsfeesten.

Bezoek de website van: Maurice Kikken Catering

Diversen

Groepen.nl

groepen.nl

Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG) is sinds 1992 de specialist in de verhuur van groepsaccommodaties. Ruim 600 vakantiehuizen voor groepen vanaf 8 personen in o.a. villa's, boerderijen, landhuizen en herbergen. Een sportieve, gezellige, unieke of authentieke groepsaccommodatie voor collega's, verenigingen, families, vrienden , scholen, bedrijven, enz.

Bezoek de website van: Groepen.nl

Huis-stijl

huis-stijl ontwerp en websites

Huis-stijl is een grafisch ontwerpbureau dat u van dienst is op een groot aantal gebieden in de wereld van grafische vormgeving en websites.

Bezoek de website van: Huis-stijl

Links en Partners

Hiernaast vind u de interressante links uit de omgeving en van onze partners.