Pannenkoekenplaets

Welkom bij de Pannenkoekenplaets!

Kom jij snel bij ons een hapje eten? Bij ons kun je nog genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, lunchgerechten, huisgemaakte hamburgers & nog meer lekkers..

Met wie kom jij vandaag langs?

Tot snel,

Team de Pannenkoekenplaets

Bekijk de menukaart

Laat je verrassen door een feestelijke samensmelting van zoete en hartige hapjes tijdens onze high tea.  Geniet samen (vanaf 2 personen) voor slechts €21,50 per persoon van deze heerlijke verwennerij.

Om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen, vragen we je om de high tea minimaal 2 dagen van tevoren te reserveren.

Een vraag hierover?

​De bouw van de boerderij is afgerond in 1833, waarna het gebruikt is als veehouderij. In ons huidige restaurant stonden vroeger de varkens. Sinds 2007 zijn wij begonnen met het realiseren van vakantieappartementen & familieverblijf.

In oktober 2013 zijn wij begonnen met het pannenkoekenhuis waar jullie tot op de dag van vandaag kunnen genieten van heerlijke pannenkoeken & meer..

Reserveer nu

Neem al een kijkje naar onze sfeerfoto’s, bij interesse vul het contactformulier hieronder in & dan sturen wij jullie de folder met alle informatie toe!

Reserveren uitsluitend telefonisch a.u.b.
Pannenkoekenplaets
Oensel 10
6333 EN Schimmert

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.